Autor: 021.rs

Novi Sad
26.07.2018.
10:32
Fotografije najboljih učenika i ove godine će se naći na bilbordima širom Novog Sada, ali i još šest okolnih opština.
  • Kataklinger

    31.10.2018 04:24
    Ispravka
    Draga Novosađanka, na bilbordima su deca koja su u protekloj godini imali zapažen uspeh na međunarodnim takmičenjima koja ulaze u bodovni krug, kao i deca koja su imala uspeh na republičkim takmičenjima. Sva ta deca su dobila novčane nagrade od grada u visini od oko 100€, kao i diplomu, odnosno pohvalnicu Vidovdanske nagrade. Na bilbordima i treba da budu ta deca. Grad se njima ponosi, država se ponosi. Ponosite se i vi, jer su to deca koja se jedva hvataju za voz zvani “detinjstvo“, a razlog tome je upravo taj, koji je grad prepoznao. Ta deca marljivo rade, uče, sviraju, pevaju, rešavaju zadatke... Verujte im. Pružite im priliku.
  • Novosadjanka 2

    27.07.2018 17:58
    @ Novosadjanka
    Meni se ne dopada.
    Nije obavezno budžetske pare na bilborde potrošiti,pa da se izjašnjavamo da li je bolje da na bilbordu budu deca ili realiti persone.
    Dajte deci stipendije od budžetskih para, a ne slike na bilbordima.
    Za bilborde na kojima su realiti persone, ne plaća budžet, pa me posebno i ne zanimaju.
  • /

    27.07.2018 11:58
    /
    dovoljno je da im se plati onoliko koliko se daje za bilborde
  • laki

    27.07.2018 10:33
    @Čestitam svima pa stvarno mislis da su objavili bez saglasnosti dece i roditelja, zasto uvek neko maliciozno laprdanje, deca su primer i treba to isticati
  • Novosađanka

    27.07.2018 00:06
    Imaće i dobiće pet minuta slave; ali oni su i mnogo više od toga. Iza lica na tim bilbordima stoje trud, ulaganje, marljivost. Oni su javno priznanje znanju i služe da ga promovišu kao jedan od najznačajnih resursa današnjice, ali i budućnosti. Oni su poruka da se trud isplati i da se znanje ceni. I to je ono što je trajno. Meni se ovo više dopada, nego da javni prostor dobije neka persona koja se švrćka po realitijima.
  • Čestitam svima

    26.07.2018 13:07
    Mislim da objavljivanje slike, imena i prezimena kao i škole maloletnog lica nije najpametnija ideja, sigurnosnih razloga radi.

    Ali, kad smo mi ovde imali pametne ideje?

    Ono što je ovde bitno - to su uplate za bilborde.

    Radi toga se sve radi.
  • Vera

    26.07.2018 11:41
    Bravo
    Manite se bilborda, dajte toj izuzetnoj deci dobro plaćen posao ili im platite usavršavanje na stranim fakultetima. U takvu decu treba ulagati, a to su najisplativija ulaganja.
    Od bilborda ta pametna i vredna deca neće ništa imati.
    Bravo deco!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna